De Medido is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem voor de dagelijkse medicijnen. Het apparaat zorgt ervoor dat de cliënt op het juiste moment de juiste medicatie ontvangt.

Voor wie?
Indien u veel medicijnen gebruikt, op verschillende momenten op een dag, dan is het soms ingewikkeld om deze op de juiste manier in te nemen. Vaak zal er dan ondersteuning nodig zijn uit uw omgeving of van de thuiszorg.

Hoe werkt het?
De Philips Medido medicijndispenser wordt gevuld met de medicijnrol die u ontvangt via uw apotheek. Middels een signaal wordt u eraan herinnerd uw medicatie in te nemen. De dispenser staat permanent in verbinding met de zorgverleners. Zij nemen contact met u op als u niet reageert op het signaal van de dispenser. De Philips Medido medicijndispenser vermindert het risico op het verkeerd innemen van medicijnen. U kunt weer zelf uw medicatie innemen en u bent minder afhankelijk van anderen. Daarnaast ondersteunt hij de thuiszorg omdat zij u op afstand kunnen begeleiden met uw medicatie.

Meer informatie