Contact met de redactie

logo nieuwOver wat een handicap is en wat het hebben ervan betekent, ontstaat gelukkig steeds meer onenigheid. Nu nog is het een wijdverbreide  misvatting dat vraagstukken ten aanzien van gehandicapten tot het terrein van de gezondheidszorg behoren. Maar het idee dat een lichaam dat anders functioneert een sociaal-maatschappelijk probleem is, verliest zienderogen terrein. Na eeuwen liefdadigheid en sleutelen om het afwijkende lichaam normaal te doen lijken; na decennia van buitensluiten uit de gewone samenleving en psycho-sociaal wroeten naar de gevolgen van het abnormaal zijn voor de getroffene; na jaren van compensatie van gederfd inkomen, breekt er een ander tijdperk aan.


Gehandicapten.info de website voor informatie verstrekking over alles rondom  de zorg en welzijn. Naast informatieve artikelen maken wij interviews en reportages over verschillende onderwerpen. Het begon allemaal met 1 homepage met wat algemene informatie en is nu uitgegroeid tot een zeer groot informatief netwerk. Gehandicapten.info wordt serieus genomen en gerespecteerd in de zorg en welzijn als partner om informatie te verspreiden en/of diensten aan te bieden aan een groot publiek. 

Gehandicapten.info is een onderdeel van stichting de inzet, zonder winstoogmerk, wij werken nauw samen met de gepubliceerde organisaties waar nodig. Het doel van Gehandicapten.info is om zoveel mogelijk informatie beschikbaar te maken over zorg en welzijn. Voor iedereen met of zonder beperking. Sinds 2011 in Gehandicapten.info ook actief op Twitter, dit is een groot succes met als gevolg een grote aanhang van organisaties en geïnteresseerden . Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten van Gehandicapten.info en volg @beperking. 


Vanwege dat de site door hackers is aangevallen hebben wij een nieuwe site moeten maken. Deze site wordt nog aan gewerkt en zal binnenkort weer helemaal compleet zijn. Onze excuses voor het ongemak.