Here's how to find our shop.

By car

Drive along Main Street to the intersection with First Avenue. Look for our sign.

By foot

From the center of town, walk north on Main Street until you see our sign.

By bus

Take the #73 Bus to the last stop. We are on the north east corner.

Gehandicapten infoGehandicapten.info  
Informatie Platform Zorg en Welzijn  

Over wat een handicap is en wat het hebben ervan betekent, ontstaat gelukkig steeds meer onenigheid. Nu nog is het een wijdverbreide misvatting dat vraagstukken ten aanzien van gehandicapten tot het terrein van de gezondheidszorg behoren. Maar het idee dat een lichaam dat anders functioneert een sociaal-maatschappelijk probleem is, verliest zienderogen terrein. Na eeuwen liefdadigheid en sleutelen om het afwijkende lichaam normaal te doen lijken; na decennia van buitensluiten uit de gewone samenleving en psycho-sociaal wroeten naar de gevolgen van het abnormaal zijn voor de getroffene; na jaren van compensatie van gederfd inkomen, breekt er een ander tijdperk aan.

Gehandicapten.info de website voor informatie verstrekking over alles rondom  de zorg en welzijn.
Naast informatieve artikelen maken wij interviews en reportages over verschillende onderwerpen. Het begon allemaal met 1 homepage met wat algemene informatie en is nu uitgegroeid tot een zeer groot informatief netwerk. Gehandicapten.info wordt serieus genomen en gerespecteerd in de zorg en welzijn als partner om informatie te verspreiden en/of diensten aan te bieden aan een groot publiek. 

Gehandicapten.info is een onderdeel van stichting de inzet,
zonder winstoogmerk, wij werken nauw samen met de gepubliceerde organisaties waar nodig. Het doel van Gehandicapten.info is om zoveel mogelijk informatie beschikbaar te maken over zorg en welzijn. Voor iedereen met of zonder beperking. Sinds 2011 in Gehandicapten.info ook actief op Twitter, dit is een groot succes met als gevolg een grote aanhang van organisaties en geïnteresseerden . Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten van Gehandicapten.info en volg @beperking
 

Subcategorieën

We search the whole countryside for the best fruit growers.

You can let each supplier have a page that he or she can edit. To see this in action you will need to create a user who is in the suppliers group.

Create one page in the growers category for that user and make that supplier the author of the page. That user will be able to edit his or her page.

This illustrates the use of the Edit Own permission.